header image

Η ΟΤΟΕ - ΙΝΕ/ ΟΤΟΕ στο Κόσοβο

14/09/2003

Αντιπροσωπία της ΟΤΟΕ αποτελούμενη από τον Δ. Τσουκαλά, Αντιπρόεδρο και Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και τον Αρ. Λάκκα, Πρόεδρο του ΙΝΕ/ΟΤΟΕ, με τη συνεργασία του σδ Hasan Shkalla(FSTBSH - Αλβανία), επισκέφθηκε την Πρίστινα από 12-14/09/03 και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των συνδικάτων των εργαζομένων στις τράπεζες καθώς και με το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας BSPK (The Union Of Indepedent Trade Unions of Kosova)

Στις συναντήσεις με τον πρόεδρο της BSPK Bahri Shabani και τον Αντιπρόεδρο Ali Dragusha, οι συνάδερφοι της ΟΤΟΕ παρουσίασαν την πολιτική της ΟΤΟΕ για την ευρύτερη περιοχή και δεσμεύτηκαν να στηρίξουν ενεργά τις προσπάθειες για τη δημιουργεία ενός δημοκρατικού συνδικάτου στο χώρο των τραπεζών. 

Η υλοποίηση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου συνδικαλιστικής επιμόρφωσης που θα απαντά στις συγκεκριμένες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή θα είναι η αφετηρία αυτής της προσπάθειας που θα συνεχισθεί με την άμεση συμμετοχή συνδικαλιστικών εκπροσώπων στις Βαλκανικές Συνδιασκέψεις που οργανώνει η ΟΤΟΕ.

Φωτογραφικό Υλικό